dinsdag 8 mei 2012

Dinsdag, 18u15, terug van Gasthuisberg, de poracat zit er in.  Dacht dat ik zou krijgen om te kalmeren, want was weer superzenuwachtig, maar helaas.  Daar lig je dan op de operatietafel, je kan niks zien, 3 x moeten bijverdoven, en zweten dat ik deed, de verpleegster zei : amai meneer u hebt ferm aan het zweten geweest, ik reageerde : da's van de zenuwen en "ich bin ein switzer" vond ze leuk.  Superblij dat het gedaan was en dat ik naar  Koentje mocht aan het onthaal.  Traanjes van geluk dat ik hem zag en dat de operatie achter de rug was (die 45 minuten duurde, en daar lig je dan...)  Op weg naar huis nog even bij Chantal van de Fra Bartholo gestopt voor een glas bubbels en wat eten meegenomen om thuis op te eten.  Nu 2 dagen rust, Koen kan eindelijk terug eens 2 volle dagen gaan werken, maar vind het niet leuk dat ik dan thuis alleen achter blijf, maar ga morgenmiddag ne lekkere carpaccio bij Chantal eten, daarna naar Karen voor een nieuw bloemeke, plannen genoeg.  Voila dit moest ik even kwijt.  XXX

9 opmerkingen:

 1. Dat is een super idee om een blog aan te maken…nu kunnen we allen volgen zonder jou persoonlijk te storen.
  Gelukkig is de poracat geplaatst en ben je hier al vanaf…je komt er wel maar zal zeker nog een moeilijke periode zijn maar wetende dat we er altijd zijn voor jullie! Geniet ervan morgen en relax vriend. Megaknuffel!xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. merciekes Petra xxx ps. was een schijffout in mijnen tekst het is ne portacad of in het Nederlands een poortkatheter

   Verwijderen
  2. en Petra, momenteel mal iedereen me storen zelle, stilte voor de storm? xx

   Verwijderen
 2. Hoi lieve vriend. Je hebt een prachtig blog! Je ventje heeft dat goed gedaan ;-)
  Ben blij dat je portacat geplaatst is. Stap 1 is gezet.
  Spijtig dat ik de volgende 2 dagen moet werken. Anders konden we samen op stap. Volgende week hebben we verlof hè ;-)
  Dikke knuffel xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en ge doet dat goed,
  je ventje
  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey "Switzer";-), we zijn blij dat operatie goed is verlopen! Doe zo voort! Leuke blog trouwens! En wat dat storen betreft: Da wil ik gerust doen per sms maar moest je 't zien zitten mag je altijd jouw gsmnummer via bericht naar me doorsturen op FB? Sinds Milan regelmatig met mijn gsm aan de haal gaat, ben ik al de helft van mijn adresboek kwijt... Hoe zou dat toch komen hé? Groetjes vanuit een regenachtig pajottenland (stom weer, grrr), de familie Vranckx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dag Willem, ik zal zeker heel regelmatig je blog lezen. mijn gedachten zijn vaak bij jou. je krijgt van mij alle moed van de wereld. het zal idd een zware periode worden, maar ga der voor en verlies je goede humeur niet.dikke knuf,ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé Willem, van ons hier ook veel sterkte , moed gewenst. EN vooral snel en volledig herstel. Wij blijven je hier volgen. Groeten Mario en Tom XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé Wimpie,
  Nu kan je het letterlijk wat van je af schrijven, goed idee!
  We duimen hier dag in dag uit voor een goed herstel.
  Het is zo maf dat de wereld gewoon door draait...
  Knuffel,
  Annieee :-)

  BeantwoordenVerwijderen