maandag 28 mei 2012

Het eerste flesje chemo is bijna op, morgen namiddag terug een nieuwe fles.
Koen is vandaag naar zijn moeder (Oostende) en dankzij de NMBS mocht hij verschillende treinen nemen ipv 2...... Het is een beetje té warm voor mij vandaag (bijwerking chemo?) gelukkig heb ik den airco opgezet thuis en is er tennis!!  Het doet wel echt deugd dat ik 2 dagen niet naar Leuven moet.  1 week van de 7 is achter de rug, nog 6 te gaan..... komaan Willem, we gaan ervoor!!!! ;)  XXX

3 opmerkingen:

 1. Week 2 kan morgen beginnen. We tellen mee af!
  Je hebt gelijk lieve vriend. Ga ervoor, je komt er wel!!!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haai haai lieve vrienden we zijn aan de start van week 2 dwz achter deze week nog 5 te gaan (zo lijkt het wat vlugger te gaan ;)) Ik weet niet hoe het bij jou voelde Willem maar persoonlijk vind ik de eerste week voorbij gevlogen waarschijnlijk omdat het allemaal zo intens is.
  Ben ook blij dat er weersverandering op komst is een beetje afkoeling is zeker geen overbodige luxe.
  Seffens op mijn bureau gaat het kaarsje weer aan se ;)
  Dikke zoenen en go go go.
  Cje

  ps mijne FB macheert nog altijd niet :(

  BeantwoordenVerwijderen