donderdag 24 mei 2012

Het was me weer een dagje.... alles goed verlopen, de eerste keer dat ik een dienst deed op een ziekenvervoer (een taxibedrijf uit Lier aangeduid door de mutualiteit)... de schoonbroer van de zaakvoerder kwam mij ophalen, tijdens de rit naar Leuven liet hij oa vallen dat hij gisteren problemen had met zijne wagen, er begonnen rode lampekes te branden maar als hij een paar keer zijnen airco op en af zette was alles terug in orde.... allé, alles ok, na de bestraling vertrokken we terug richting Lier.... na ongeveer 800 m : weer rode lampjes die aanfloepte.... ineens merkte ik dat er een verbrande geur door de ventilatie naar binnen kwam en en seconde later ook vieze rook, hij stopte, ik ben uitgestapt, andere auto's stopten en hadden hun brandblusapparaat in de hand want er kwam ook rook van onder de motorkap..... daar sta je dan........ in 31° .......... heb toen naar Koen gebeld, heeft al zijn werk laten liggen en heeft me komen ophalen...... de VAB heeft die "chauffeur" zijnen auto komen wegtakelen, en hebben hem dan maar een lift naar Lier gegeven.... Als ge weet dat uwen auto niet volledig in orde is, dan vervoert ge toch geen patiënten hé, heb dit dan ook gemeld bij de dienst ziekenvervoer van de mutualiteit.......het was echt weer een emotionele rollercoaster op die momenten!!!!!  Verder heb ik quasi geen last van de chemo en bestralingen, maar ik weet, en de professoren ook, dat het binnen enkele weken anders zal zijn..... Voila, weer nen update ;)
XXX

2 opmerkingen:

  1. Willem het is niet om te lachen maar ik kan niet anders. Ik zie het voor mijn ogen gebeuren ... verschrikkelijk vind ik wel de emo die dat op zulke momenten teweeg brengt.
    Zullen we misschien nu je nog niet te veel last hebt van je behandeling en gezien het huidige weer misschien ineens werk maken van een terrasje (als het past en het niet te vermoeiend is natuurlijk). Morgenavond en volgende week dinsdagavond kan ik niet. Het zou zonde zijn moest het anders pas gaan na de behandeling en je herstel. Je ziet maar waar jij je goed bij voelt. Dikke avondzoen ook voor Koen.
    Cje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En 't is maar te hopen voor die taxichauffeur dat hem na de "VAB"-depannage" geen "VDAB"-depannage" wacht. ;-) Keep up te good spirit! Greetz, Stefan

    BeantwoordenVerwijderen