maandag 14 mei 2012

Vandaag opgestaan met gemengde gevoelens.... moet wachten tot volgende week dinsdag voor de start van de chemo en de bestralingen..... handdoeken en washandjes gaan kopen zodat de thuisverpleging mij kan komen wassen..... prachtig weer..... beetje verveling......sevens nog even cabrio rijden denk ik... en hierbij voeg ik nog een foto van een tekst doe Koen voor mij vorige week op ons prikbord schreef....6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie tekst van je lief ventje! En hij heeft gelijk. Samen met Koentje en je vrienden komen jullie hierdoor!!!
  We kijken al uit naar dat groot feest in juni 2013 :-)))))
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. merciekes lieve schat voor de mooie en lieve reactie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chantal Verlooy15 mei 2012 om 07:54

  Oh zo mooi ! Dikke kussen mijn lieverds. Jullie zijn altijd in mijn gedachten ! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet je Willem, vrienden zoals jullie daar ben ik fier op en door al die jaren heen leer ik nog steeds bij dankzij jullie…de liefde bestaat ook tussen mannen ook al denken sommigen daar anders over…jullie zijn een voorbeeld voor velen en houden zo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merciekes Petra, zo'n mooie reactie ;) Weet ook dat jullie onze beste vriendinnen zijn hé ;) XXXXX

   Verwijderen