woensdag 30 mei 2012

Hoi vrienden en vriendinnekes, vandaag niet veel nieuws, naar de bestraling eweest, alles prima verlopen qua timing, ook qua taxi (een bus voor mij alleen waar normaal 5 personen + 3 rolstoelpatiënten in kunnen)... morgen weer bestraling en een gesprek met de dokter, keep your fingers crossed ;)

2 opmerkingen:

 1. We duimen dat het een positief gesprek is bij de dokter!
  Ik mis je xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mijn vingers, mijn tenen alles wordt gecrossed ;) Waarom kan een mens zo machteloos zijn ?
  Zijn er dan morgen resultaten van de eerste week ? Laat gauw weten hoe het verloopt maar het zal positief zijn vriend. dikke zoen van een nog dikkere kapoen ;) xxx
  Willem het komt gewoon goed maar mijn voelsprieten vertellen me dat je een dipje hebt (wat ik ook begrijp) maar alles komt goed. Ons geloof en positivisme zal bergen verzetten - dus kop op lieve schat . Doe veel groetjes aan het ventje.
  Cje

  BeantwoordenVerwijderen