woensdag 23 mei 2012

Hoi lieve bloggertjes, vandaag weer een dag achter de rug.... vanmorgen met Ann naar Leuven voor de bestraling gereden en daarna bezoek van de diëtiste (toch wat afgelachen op de terugweg) ..... wat ik MOET eten : wit brood, goede boter, volle room, croissants, kaassaus,...... quasi geen fruit en weinig groenten..... tegenovergestelde van wat ik gewoon was. Zelfs een groot pak frieten met stoofvlees en mayonaise staan op de lijst om zeker te eten.....
De thuisverpleger heeft me vandaag voor de eerste keer komen wassen, we zijn weer proper ;)  Ik merk wel dat mijn eetlust aan het verminderen is......en voel me nu een beetje moe, maar ben van 7 uur al op en gisteren met die dubbele chemo, vandaag nog niet stilgezeten, sevens duik ik in de zetel......  Misschien dat ik straks of morgen nog een grappige foto plaats ;) XXX

5 opmerkingen:

 1. We hebben inderdaad goed gelachen. Wat een droomdieet ;-) Als ik het zou volgen kan ik binnen een paar maanden niet meer door de deur :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, wat een foto ! Willem toch :D En amai, wat een dieet zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Willem please neem mij mee naar die dietiste please .... (graptje hé niet verkeerd verstaan)
  'k ben ook blij dat ik hoor dat je proper bent ge kunt moeilijk Stinky Winky worden hé ;)
  we zijn kontent dat alles goed verlopen is en duimen verder als het voor jullie past en het gaat het beetje voor jou kom ik heel binnenkort eens graag alles live bewonderen :)
  dikke zoen en groetjes aan Koen van ons allemaal.xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  Cje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. als het goed weer is moeten we eens een terraske gaan doen hé ;)

   Verwijderen
  2. ABSOLUUT, ik kan dan verslag uitbrengen van de supportersclub ;)

   Verwijderen