dinsdag 22 mei 2012

Hoi vrienden en vriendinnekes, weer een stress-dag achter de rug... Vannacht zalig geslapen (eerste keer dat ik een slaappil nam).  Dan begon de spanning op te bouwen.... meer dan 1 uur wachten en eindelijk hebben ze dan vanalles aangekoppeld aan de portacat, dubbele portie chemo gekregen..... ook een mercieke voor de immers lieve maatschappelijk assistente (Wilma of Lieve?)  Het was ook leuk om vlak voor mijn eerste bestraling Christel VDE nog eens tegen te komen, was leuk!  De bestraling op zich ging vlekkeloos.  Momenteel nog wennen dat er een soort papfles in een pennenzak rond mijn middel zit... maar de zon schijnt, het is prachtig weer, en ben jullie ALLEMAAL dankbaar dat jullie aan me denken en me steunen!!!!!  En mocht je mensen in je omgeving kennen die iets aan mijnen blog zouden kunnen hebben, mag je gerust doorgeven ;) XXX
En nu de foto van de "pennenzak" (mag ik met dit gratis binnen op pennenzakkenrock? ;)) en van de aansluiting van de portacat
XXX


En morgen met Ann naar de bestraling en de diƫtiste.......
xxx

8 opmerkingen:

 1. hoe duurde alles nu in totaal ? Gaat het vlotjes ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. chemo : na 1 uur in de wachtzaal : ongeveer 40 minuten (dubbele dosis gekregen, nu 24/24 u)
   bestraling : 10 minuutjes (ze moesten nog platen maken)
   xx

   Verwijderen
 2. Ben blij dat het vlot verlopen is! Die pennenzak is een grappig zicht ;-)
  Morgen ben ik paraat hoor lieve vriend.
  We kunnen nu met zijn allen beginnen aftellen ;-)
  Dikke knuffel en tot morgen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai dit vind ik wel mooi opgelost met de pennenzak! Zeker niet verlegen voor zijn en is een mooi kleurtje ;-) Ben blij dat mijn Vrouwke je morgen kan vergezellen en dat breekt de tijd tijdens het wachten. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey hey hier ben ik effe na zo'n bewogen dag ... Ben blij dat alles zo vlotjes verlopen is, mag ook wel he, dus het startschot is gegeven, we zijn vertrokken!
  Wil bij deze ook effe zeggen dat ik voorlopig niet op FB kan dus als ik via dat kanaal niet reageer ... no panic. Ik vind die papfles in die pennenzak ook wel trendy maar ik moet je teleurstellen ik ga die hype niet volgen als je het niet erg vind ;) En eigenlijk vind ik jou ook mooier zonder dus tel ik gewoon af en hoop ik dat het schooljaar er vlug opzit. Hopelijk moeten jullie morgen niet te lang wachten maar met leuk en liefdevol gezelschap is dat toch een beetje minder erg. En als je je niet te slapjes voelt pik dan nog maar een terrasje mee :) liefs en dikke zoenen. Chrisje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Willem,
  De behandeling is begonnen..ik volg jou via deze blog en wens jou terug een goede nacht om te bekomen en er morgen terug sterk voor te kunnen gaan.
  Hilde uit Kontich

  BeantwoordenVerwijderen