donderdag 14 maart 2013

Voila, da's het bloemetje van de week.  En hoe gaat het verder met mij : zeer wisselend, de ene moment goed, de andere moment down, echt down, het weer heeft er volgens mij ook mee te maken, een verschil van dag en nacht met het verlof op Tenerife..... ben ook veel aan het denken aan al die vervelende bijwerkingen, hopelijk gaan ze in de toekomst weg of verminderen ze.... verder elke dag aan volgende week maandag aan het denken, weer die volledige scan (waar ik enkele uurtjes mee zoet ben).... weer dat afwachten voor het verdict volgende week woensdag...... Soms begin ik me echt te vervelen, zeker met zo'n weer als je dan niet buitenkomt..... Koen zegt me vaak : probeer een hobby te vinden, bvb je bent goed in fotografie, maar momenteel zoals Gordon zou zeggen "ik heb er geen kracht meer voor"...... ik verschiet ook dat ik van vele "vrienden" geen of weinig reactie krijg, denk soms : zijn ze me echt vergeten?...... een smske tijdens den dag of een telefoontje tijdens den dag, of eens afspreken, uitgenodigd worden.... zou leuk zijn..... we zien wel, tel af naar mijn verjaardag volgende maand.... en naar onze reis eind mei.....
xxx

6 opmerkingen:

 1. Hé Willem ... ik duim mee dat je maandag na de scan alleen maar goed nieuws krijgt. Het moet, punt andere lijn ... We gaan niet voor minder dan het beste ... en als het toch minder goed is, zijn we er ook nog voor jou hoor !
  Ik kan me inbeelden dat die bijwerkingen op de zenuwen gaan werken. Ik had / heb gisteren en vandaag veel last van de oedeemvorming rond de wonde tot in mijn oksel en rug ... maakt het me wat moeilijk om te bewegen. Had dat ook na de eerste operatie en dus nu al vier weken dat vervelende ongemak (ook van de reactie op de pleisters, die geven mij een soort van brandwondjes ...). Ik kan me dus heel goed inbeelden dat het na weken en maanden echt wel genoeg is en je wenst dat het mindert, betert, weggaat ...
  Wat vervelen betreft, je bent hier altijd welkom hoor, even in je Smartje en hoppa ... (als je mijn adres niet hebt, een privéberichtje op facebook en ik bezorg je mijn adres en gsm nummer, bezorg me ook eens dat van jou?)

  Allez Wim, we blijven er voor gaan en kramp of geen kramp, de duimen blijven kaarsrecht omhoog ! (al moeten we ze spalken) ...

  Dikke knuffel,
  Ilse B.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Willem ,
  Succes maandag. Resultaat gaat gewoon goed zijn. Daar duimen we allemaal voor. Mijn volgende volledige scan is maandag 25/3 in het UZA, een weekje na die van u. Dat er dan van alles door uw hoofd begint te spoken is niet te vermijden vrees ik. Maar we proberen positief te blijven. Take Care, PW

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Komaan Willem! Hoofd niet laten hangen hé maat! Die uitslag MOET gewoon goed zijn! De kaarsjes branden hier ook voor jou!
  Enne.. pak uwen agenda ne keer.. da we eindelijk afspreken om bij te babbelen bij een drankje en hapje. Dat praat beter dan op straat hé ;-) Tot gauw! Enne.. go go go!!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Komaan zenne vriend, koppie oppie hé - mijn voelsprietjes hadden dus toch gelijk :-
  Maar inderdaad je schrikt van mensen, mensen 'vrienden' waar je het totaal iet van verwacht - het is helaas een waarheid als een koe en dat stelt teleur (heb het de laatste weken zelf ook héééél erg ondervonden). Het mag niet te lang te moeilijk gaan en natuurlijk is het leuker als er alleen maar te lachen valt dan staan ze er allemaal ... MAAR laat ons hieruit lessen trekken Willem ;) ik hoop dat dat ons lukt want het is een extra levensles die we meekrijgen.
  En weet dat er ook andere vrienden zijn <3<3<3
  And last but not least ... we gaan idd alleen voor een goeie uitslag net als Ilse zegt we spalken de duimen en als het moet zelfs de tenen want we gaan ervoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Willem, 'k ben ook maar een telefoontje weg, he. Dochter is gedurende de dag op school, dus ook wel tijd vor een kopje koffie in 't stad.
  Een hobby die je thuis uitvoert kan je naar eigen tijd en energie invullen.
  Maar voor beide geldt; je moet er wel zin in hebben en ik begrijp dat dat je soms ontbreekt. Bovendien "plezier maken" kost ook energie!
  Niet makkelijk.
  Soms op dezelfde moment dat je iets wil, wil je het ook weer niet... ben je er gewoon te moe voor.
  Volhouden Willem! Dikke knuffel.
  Grtjs, AG

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Willem! Schoon bloemetje, met veel lentegroen :-).
  Wat dat van die kracht betreft: je bent niet alleen jongen, iedereen voelt die lange winter in zijn lijf, lijkt het wel.
  Dus volgende week:

  1) scan
  2) goeie uitslag!
  3) zon

  Ik duim mee!!!

  XOXOXOX

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen