donderdag 21 maart 2013


Hierbij het bloemetje van de week, bedankt voor dit geschenk Karen van de Groenen Opera!!!

Aan iedereen die mij een reactie stuurde via mijnen blog of via facebook : BEDANKT voor jullie reactie, dat is mijnen "drive" om verder te gaan, om verder te knokken, ik heb die feedback ook nodig : vitamientjes voor mijn hart!!!!! Merciekes, en we gaan verder!!!! en ne speciale mercie aan Koen : jij bent er 1 uit 1 000 000 000 en ben zo blij en fier dat wij samen zijn ;) XXXX

1 opmerking:

  1. Even laten weten dat ik je blog terug gelezen heb vandaag en heus niet vergeten ben waar je al doorheen moest en nog doorheen moet. Sterkte!Zelf ook nog eens ervaren hoe cruciaal 'gezondheid' is om je 'vitaal' genoeg te voelen om je naasten zelfs voldoende steun, zorg en aandacht te kunnen bieden.
    Die bijwerkingen nu moeten vervelend zijn. Wist ik niet, weet ik nu doordat je daar zo open over bent. Hilde uit Kontich

    BeantwoordenVerwijderen