woensdag 20 maart 2013

Oef!!!!!!!!!!! Terug van Gasthuisberg : de kanker is nog steeds weg!!!! Wel gaan ze de bijwerkingen verder onderzoeken dus volgende week dinsdag terug.... Maar gelukkig goed nieuws!!  Merciekes om mij zo te steunen, dat doet deugd!! xxx

6 opmerkingen:

 1. Way to go!

  En hopelijk kunnen ze klachten reduceren!

  AG x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supernieuws!!!
  Wat zullen jullie opgelucht zijn!!!
  Geniet ervan xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goh Wim ... ik zou toch moeten weten wat zeggen nu en toch vind ik geen woorden ... ik voel wel van alles maar kan het niet onder woorden brengen ... er zijn geen woorden voor hé ... kan me inbeelden dat jij vandaag zin hebt om te springen, te dansen, te jubelen, te juichen, het van de daken te schreeuwen, enz. enz. enz.
  Ik ben blij voor jou ... dikke knus !!!

  Ilse

  PS. KNUS: KNuffel en kUS ! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yihaaaaa!! Ik ben superblij met dit fantastische nieuws. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig nieuws is dat Willem! Keep up the good spirit! Groetjes van ons uit het Pajottenland, Stefan, Ann, Milan & Sarah ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fantastisch knalnieuws !
  Jullie gelukkig, wij gelukkig !
  Keep it up!

  Greetje
  (tot in de colruyt of zo :-)

  BeantwoordenVerwijderen