vrijdag 4 januari 2013

Hoi vrienden en vriendinnekes, eerst en vooral : ik hoop dat iedereen een gelukkig en voornamelijk gezond 2013 mag hebben!  Mocht het niet zo zijn : er is steeds hoop, probeer te relativeren en alles positief te bezien, ook op momenten dat het moeilijk is......
Bedankt iedereen voor je reactie afgelopen jaar : ik het daar ECHT iets aan, zijn vaak vitamientjes voor het hart!
We gaan proberen er een feestjaar van te maken : ik word er in april 50 en in juni zijn Koen en ik 20 jaar samen (en het is nog steeds mijnen allerliefste schat, de steun die hij mij gaf op de ECHT moeilijke momenten zijn niet te verwoorden, hij was er als ik hem nodig had, laat me denken toen mijn papa 6 jaar geleden stierf : dan wat hij er ook, op zo'n momenten besef je wat je voor elkaar betekent en wat je aan elkaar hebt, da's beter dan de lotto te winnen, believe me!.....).....

fotoke van de week ni vergeten :

Verder voel is dat lichamelijk ongeveer 96% van de nawerking van de chemo en bestraling achter de rug zijn......
Weer afwachten tot eind maart voor de volgende onderzoeken.....
XXX
Willem

1 opmerking:

  1. Beste wensen terug, voor jullie allebei, Willem & Koen! Op een jaar dat inderdaad meer in het teken mag staan van feest, plezier, genieten, een mooie reis, en jullie liefde!

    En... nog veel mooie boeketjes :-))).

    XOXOXOX

    Gaetan

    BeantwoordenVerwijderen