donderdag 24 januari 2013

Hoi iedereen, naar wekelijkse gewoonte het bloemeke van de week.  De tulpen moeten nog groeien.
En verder met mij : lichamelijk toch weer 95% ok.  Mentaal : soms moeilijke dagen, veel ineens : tijdens de feestdagen 2 mensen verloren die uit het leven stapten (Tony C en Glenn S) de buurman van mijn buurman die enkele dagen overleden is, vorige week babbel met klasgenoot die ook kanker heeft...... Het stapelde wat op......, maar ben dan al eens naar ons Karien gegaan (psycho-therapeute), bedoeling is wekelijks eens samen te zitten, ik denk dat er nog verschillende zaken vanuit het verleden nog niet volledig verwerkt zijn...... dus zoek ik daar naar wat hulp.  Verder probeer ik meer buiten te komen (valt niet mee wegens het weer).  Soms voel ik me goed, soms voel ik me eenzaam en begin ik te piekeren, ik weet dat dit ook een tussenfase is hoor.  Ik tel af naar het weekje verlof volgende maand!  Dat was het voor deze week xxx Willem

2 opmerkingen:

  1. De mindere dagen horen er spijtig genoeg bij, Willem. En de noodzakelijke reflecties over onze eindigheid telkens we met de dood geconfronteerd worden zijn voor ons kankerpatiƫnten veel dwingender dan voor gezonde mensen.
    Kop op man. Er komen ook nog goede dagen. Daar ben ik zeker van. We slaan ons er wel door.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedank Peter voor je reactie, dit doet deugd ;)

    BeantwoordenVerwijderen