donderdag 17 januari 2013

Hoi vrienden en vriendinnekes,  beetje later dan anders mijnen update, sinds de sneeuw blijft mijn Smartje in de garage staan (heb ook geen winterbanden)...... gans het vorige weekend niet "in den haak" geweest.  Maandagnamiddag een koffietje gaan drinken met Peter, hij zat bij mij in de klas in de lagere school, heeft ook al zijn portie betreffende kanker gehad.... was een zeer aangenaam, zwaar maar vnl een volwassen gesprek.  Zijn site kunnen jullie ook bekijken op  http://peterwa.blogspot.be/ .  Hij vond mij via via hier op mijnen blog.
Gisteren was ik erg ziek :
"amai, wa was da daarstraks, ik ga rond half 11 tevoet naar de Spar : ineens buikpijn, ze staken percies met verschillende messen in mijnen buik....duizelde was,....eens thuis had ik net moeilijk om diep in te ademen... ik dacht dat ik een maagbloeding had, nen zeer hogen hartslag.... gelukkig kon mijnen huisarts vlug komen... spuitje gekregen en medicatie voorgeschreven, daarnet naar de apotheek geweest... is al een pak beter, man man man, wa was da..."
Nu voel ik af en toe nog een pijnscheut vnl al ik bvb rechtsta.

Toch even de stad ingegaan voor het bloemetje van de week..... nu even het wat rustiger aandoen...

 

2 opmerkingen:

 1. Wat vond de dokter dan dat het was, Willem?
  Word snel beter!!!

  XOXOXOX

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. blijkbaar een maagontsteking, reden : stress, teveel koffie, te pikant eten,... maar heb medicatie gekregen dus moet beter gaan ;)

   Verwijderen