donderdag 31 januari 2013

Het is al donderdag, wat vliegt de week, maar soms kan een dag lang duren.... Gisteren het bloemeke van de week gaan kopen, kwam er Chrisje tegen, haar mama is enkele dagen geleden naar den hemel gegaan..... ik wens haar veel sterkte! en ge weet het hé Chrisje (super-trouwe fan van mijnen blog) : als je mij nodig hebt bel mij hé!!!  Verder ben ik blij dat ik morgen eindelijk nog eens naar Karien kan gaan..... Koen heeft het de afgelopen 2 maanden zo ENORM druk gehad, en zo hard moeten werken (bijna 7 op 7), maar het is ook een ENORM succes qua job geweest.... een paar dagen geleden liet hij weer een boodschap achter op ons magneetbord......  Ben ook met zeer veel spanning dinsdag naar de diëtiste geweest (was 2 maanden geleden) en het resultaat was zeer goed : 100 gram afgevallen sinds vorige keer ondanks de feestdagen en het nog niet kunnen sporten wegens mijne rug.... Tot binnenkort xxxx2 opmerkingen: