donderdag 19 september 2013

Hoi blogvolgers,

Het bloemetje van de week zal voor morgen zijn want wegens omstandigheden is de bloemenzaak dicht tot en met vandaag (hopelijk niks ernstig).

Afgelopen weekend was leuk maar de nevenwerkingen waren er weer : bvb we moesten naar een event in Brussel.... ik ga dus 2 x uit preventie naar toilet..... we zitten in de auto en we waren bijna in Duffel en ik vertelde Koen : ik moet ineens dringend naar het groot toilet.... daar zit je dan, je voelt je zo klein...... dacht dat ik een "ongelukje" in de auto zou hebben maar we stopte op tijd bij de kliniek in Duffel waar ik dan naar toilet kon gaan..... we gaan verder, even voorbij Zaventem.... Koen ik moet WEER naar het toilet, je kan je niet inbeelden hoe klein je je voelt.......... zijn dan ergens gestopt en alles ok, de rest van de dag verliep dan weer prima (mensen die de foto's dan zien zien niet hetgeen er aan vooraf ging....)  Soms zijn die emoties en gevoelens er téveel aan, maar langs de andere kant heb ik ook zeer goede momenten....... maar ik voel dat ik moe ben...... nog een resultaat van de bestraling en chemo van vorig jaar? .......  Deze week ook terug naar de tandarts geweest en mijn mond ziet er mooi uit :)

Koen is onze reis naar Zuid-Afrika aan het plannen en ik kijk er naar uit, maar ook langs de andere kant : 12 uren vlucht vanuit Engeland..... nachtvlucht.... hoe gaan mijn darmen dan reageren?.... tijdens de korte verplaatsingen daar? ...... we zien wel.....

Bedankt voor jullie steun

xxxx
Willem

1 opmerking:

  1. Probeer je er niet teveel van aan te trekken, Willem! Er gebeurt gewoon wat er gebeurt. Anders kan je hoofd je ook mee parten spelen, denk ik. Relax erover, zou ik zeggen.

    Dat moe zijn, ja misschien van de chemo, of een najaarsmoeheidje? Bestaat ook hoor, meer mensen hebben er last van.

    Dikke knuffels,

    Gaetan

    BeantwoordenVerwijderen