dinsdag 10 september 2013

 Hoi blogvolgers,

We zijn weer enkele weken verder....... verlof achter de rug..... speciaal met de TGV naar het zuiden van Frankrijk gegaan en niet met de auto, want als ik ineens naar toilet moet dan zit je daar in de auto..... voor alle veiligheid met een pamper vertrokken (misschien een psychologische geruststelling mocht er toch iets gebeuren) maar geen ongelukken gehad, ook niet tijdens het verblijf en tijdens de terugrit......... toch soms stressy..... ben soms die "nevenwerkingen serieus beu, maar die kunnen nog enkele jaren aanwezig zijn, we zien wel...... tijdens het verlof  (misschien lag het aan het lekkere eten) niet zo erg veel last gehad van mijn darmen (buiten de keren "as usual" in de morgend)...... neem nu sinds een kleine 2 weken speciale pillekes om mijn darmflora terug in orde te laten komen (want blijkbaar was de kracht van de bestralingen met de chemo vorig jaar serieus (grote dan ik dacht) .....).....

But live goes on!

Ben ook zo dankbaar dat Koen er steeds is als ik hem nodig heb en heeft soms een engelengeduld..... wat zie ik die gast toch graag, niet te beschrijven.....

Morgen zijn we woensdag, dus zal ik blij zijn dat ik weer naar ons Karen kan gaan voor het bloemeke van de week :)

Tot binnenkort!
xxx
Willem

ps. ben een beetje fier op mijn zelfgenomen foto's ;)


1 opmerking:

 1. Wow, Willem! Schitterende foto's!!!
  En een zalige plek, dat is duidelijk te zien zo, thanks to you!

  Geef die darmflora maar wat tijd: het duurt allemaal lang om haar weer goed te krijgen (weet ik ook alles van), maar je voelt toch al beetje bij beetje beterschap, niet?

  Dikke zoen,

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen