zondag 23 december 2012

Hoi iedereen, gisteren superavond gehad : Ennio Morricone in het sportpaleis was super!!!! Goed geslapen in Antwerpen, vanmorgen als ik thuis kwam las ik dat Tony Cabana gisterenavond uit het leven stapte..... Ik ken Tony al lang, zelfs een paar keer mee gaan skiĆ«n.... vorige maand nog in de Colruyt in Lier een diepgaand gesprek van meer dan een half uur gehad, ging over mijn kanker, depressie..... toen vertelde hij me dat hij 15 jaar geleden ook een zware depressie had, en toen ook aan zelfmoord dacht, Tony is altijd zo'n positieve persoon geweest.... ik begrijp hem ook......  maar vind het zo jammer dat hij er niet meer is, moeilijk te geloven.... Live goes on..... xxx

3 opmerkingen:

 1. Inderdaad moeilijk te geloven en erg jammer maar ... ik ben jou mening toegedaan Willem en ik begrijp hem. Achter een lachend gezicht schuilt dikwijls zoveel tristesse. Ik ben wel zeker dat hij zal stralen aan de hemel !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Willem,

  Mijn deelneming voor Tony.

  Wat betreft Ennio Morricone: ik heb er ook van gehoord dat het geweldig was. Betoverende muziek he.

  Lieve groetjes,

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We staan klaar met ons oordeel wanneer iemand deze beslissing neemt, doch het vraagt heel wat moed om uit te voeren wat reeds lang speelt. Denk dat we zijn keuze moeten respecteren, hoe moeilijk ook. Hij zag voor zichzelf geen andere uitweg meer, laat ons hopen dat hij nu de rust heeft gevonden die hij tussen ons niet vond. Sterk van hem, sterkte voor de achterblijvens. Ann

  BeantwoordenVerwijderen