zondag 2 december 2012

Bloemetje van de week bijna vergeten ;)  Verder begint de spanning te stijgen voor de onderzoeken op 12-12-12......


2 opmerkingen:

 1. Ah ik dacht al ... geen bloemetje deze week ;) Maar om 12.02 op 02.12 geplaatst ... dit is gewoon het geluksboeketje voor 12.12.12
  Dit is inderdaad weer een beproeving waar je door moet lieve schat en ik trommel hierbij heel de fan- en supportersclub op om je bij te staan, het wil niet zeggen omdat het winterseizoen is dat je ouwe getrouwen afhaken hé vriend ;) we zijn er en gaan met je mee.
  Je weet welke onderzoeken er gaan gebeuren (is uiteraard geen pretje) maar ze gaan meevallen mijn lieverd en ze gaan zo voorbij zijn en ik ben er steeds bij want weet je nog ik ben dat dik vogeltje dat op je schouder zit, ja hoor ik ben van aan de start nog niet weggeweest en ik beloof je te blijven steunen. Samen wachten we de resultaten af en ja ... dit is best spannend maar 'the power of love' leidt je verder naar de overwinning ;)

  dikke kus en allemaal posi-vibes
  Cje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn weer zo mooi Willem! Geniet ervan!!! En wij mee, natuurlijk!

  We gaan weer keihard duimen voor je op de 12de, jongen. De vorige keer is het gelukt, dus nu kan het ook! Niet dat dat zo vanzelfsprekend is, maar je doet er zo enorm je best voor. Het zou dus dik verdiend zijn!
  We gaan in elk geval door dik en dun met je mee op de roller coaster, da's de afspraak.

  Nog even geduld oefenen, nog effe met z'n allen er positieve energie op gooien, en niet te negatief denken want dat heeft nog niemand geholpen. Ga ervoor, Willem! Wij gaan mee!

  XOXOXOX

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen