woensdag 19 december 2012

Hoi iedereen, bloemetje van de week ga ik, door de feestdagen, tegen het einde van de week kopen.....verder wens ik mijn medestudenten van de avondschool digitale fotografie veel succes met hun examens (die ik zowiezo niet ging meedoen).... laatste dagen beetje loopneus, gisteren wat keelpijn, maar we komen er wel door...... in tegenstelling tot vorig jaar ga ik niet 3 weken op voorhand wenskaarten voor de feestdagen versturen, van sommige mensen, inclusief familie, heb ik gedurende het afgelopen jaar, ondanks dat men wist dat ik kanker had, niks vernomen..... dus ik zie wel welke reacties ik krijg..... zo, da's alles op dit moment....... xxx

1 opmerking:

  1. JIJ bent eigenlijk ons bloemetje van het jaar, Willem!!!
    Zeg, hou het gezond hoor! En geniet van de mooie eindejaarsmomenten hé!

    XOXOXOX

    Gaetan

    BeantwoordenVerwijderen