maandag 4 juni 2012

vanmorgen op het prikbord......


6 opmerkingen:

 1. Zo mooi ... zo herkenbaar ... ontroerend maar zo puur ... zo echt ... PROFICIAT
  Cje & C°

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Willem en Koen! Proficiat met jullie 19 zalige jaren samen! Op naar ne jubilee volgend jaar!!! Houd de moed erin en weet dat jullie vrienden en vriendinnen keihard duimen voor een gunstig verloop, zonder al teveel ongemakken. Veel liefs, Karine xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Willem,

  Gelukkig kwam buurvrouw Gizzy me daarnet zeggen dat je een briefje in de bus gestoken hebt,ik had het niet gezien. Jammer dat er niemand thuis was. Ik ben wel wat geschrokken van je nieuws, zoals velen waarschijnlijk. Ik kan je alleen maar heel veel sterkte toewensen en Koen ook, en zoals je zelf schrijft optimistisch zijn is heel belangrijk. Als ik iets voor je kan doen, laat het me dan aub weten. Ik probeer deze week wel eens langs te komen.
  Heel veel groeten uit de Maasfortbaan Chris XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je reactie Chris XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai Willem, gewoon zalig...

  BeantwoordenVerwijderen