woensdag 13 juni 2012

Hallo bloggertjes, vandaag weer een sessie bestraling erop, ook een gesprek gehad met het opperhoofd van de dienst bestraling (niet negatief bedoeld want is ook een superlieve en fantastische dame!)  9 juni kan de laatste dag van mijn bestraling zijn, maar de kans is groot dat ik na mijn 25 ste bestraling (25/06) misschien een week moet herstellen van de fisieke ongemakken....  Moest nog lachen met een grapje van een verpleegster (supergrappige, ga haar voornaam eens vragen) : gij gaat misschien nen BGHB worden : wat wil zeggen in mensentaal : nen bekende Gasthuisberger.  Super humor kan ik appreciëren ;) Tot morgen XXX

5 opmerkingen:

 1. 9 juni ? het is juli toch Samson ? Zijn dat de eerste tekenen van Altzh.light misschien, het doet me deugd dat dat bij jongere mensen ook voorkomt ;)
  liefs aan de BGHB, toch niet moeilijk dat jij sporen nalaat hé :)
  Cje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. blijf zo optimistisch dit is krachtig, het zal je zeker ten goede komen in heel je ziekteproces, jij komt er zo wie zo doorheen en wordt weer een super gezonde bekende lierenaar(SGBL), daar zijn geen twijfels over!
  Het heeft wat geduurd voor mijn reactie , maar ik ben een bezig bijtje en zit bijna nooit achter de PC , vanavond moest ik onze jongste helpen met vertalingen duitse teksten en heb van de nood een deugd gemaakt om jouw wat positieve straaltjes te sturen!!

  Het gaat jullie goed en ik blijf duimen en af en toe (;-) ook wel aan jullie denken

  je overbuur Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je oogst wat je zaait lieve vriend! Jijzelf bent een optimistische man en dan is leuker voor de verpleging om een grap boven te halen. Heb dit ook van jou geleerd en zal jou altijd dankbaar blijven hiervoor! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen