dinsdag 19 juni 2012

man man man, het was me weer een dagje.......... aangekomen op de chemo : koffiemachiene kapot en had zo'n trek in een kopje......... iets meer dan 30 minuten moeten wachten.... moest appart in een kamer gaan zitten en wachten op de verpleegster...... bracht het bakje met mijn naam mee...ging het scanningsapparaat halen.... ik tegen de verpleegster : er zit hier ne zak primperan en een extra dosis chemo in, dat kan niet dat dat voor vandaag is....verpleegster : ja maar het staat er hier zo op : ga dan maar den dokter halen.... dokter erbij : ik had gelijk, niet nu, niet volgende week maar de week daarop moet ik mijnen chemo-boost krijgen.....dus nieuwe bus chemo gekregen, zonder te spoelen zoals andere weken en vele verontschuldigingen van de verpleegster (was blijkbaar haren dag niet...).  Daarna naar de bestraling : aan de balie : mevrouw zou straks de wondverpleegkundige even naar mijn wonden komen zien? Antwoord : die is dindsdag hier....... ikke : maar het IS nu dinsdag....... Lieve van de sociale dienst er bij, deed mijn verhaal..... blijkt dat de 2 wondverpleegkundige beiden verlof hadden, maar de hoofdverpleegster werd opgetrommeld om naar mijn wonden te komen kijken (superlieve verpleegster, sorry Cindy maar ben hare naam vergeten, remind me 1 dezer).  Daarna krijgen we te horen, tijdens het wachten dat er een probleem is met het bestralingsapparaat.....technieker erbij, na enige tijd is het eindelijk aan mij...... ze hebben dan naar mijn wonden gekeken en naar de bestraling kreeg ik een aangepaste verzorging.    Weer echt een stress dag achter de rug, nu in de zetel ploffen.......... xxx

6 opmerkingen:

 1. Carine Verberckmoes19 juni 2012 om 16:16

  Amai !Wim. En da gij daar zo kalm in blijft. Ik moet dringend in de leer komen. Ga nu maar rusten. Het zal je goed doen. Xxx Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai Willem...zo te lezen is dat niet simpel dat men al zelf moet merken of er fouten gebeuren...zou men al meer stress van krijgen...maar natuurlijk als men niets doet kan men ook niets fout doen zou ik denken ;-) al goed dat jij attent bent en dit heeft opgemerkt.
  Verwen je eigen met extra rust en we zijn er bijna!
  Dikke knuffel xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey hey hey goed dat je zo allert bent, ja en ik weet het ... fouten gebeuren maar toch ... Ne mens zou van minder een punthoofd krijgen en met zulke ingrijpende dingen in je leven ben je nog gevoeliger dan anders. Goed dat deze dag gepasseerd is en dat de meeste dagen toch wel anders verlopen ;) Ik denk dat dit gewoon nog effe een uitlopertje was van je depridag en vavaf nu gaat het weer een stukje beter gaan en zijn we weer een stukje beter bij de eindmeet ! Dus lieverd we steken terug de neuzen in dezelfde richting hoe zwaar en moeilijk het ook is en gaan verder samen op weg met vallen en opstaan maar we krabbelen iedere keer terug recht eender hoe dikwijls we vallen ;) en nu .... probeer die obstakels vlug te vergeten en wordt een beetje ZEN ZEN ZEN en rust rust rust en als het niet goed gaat ringelingeling ;) Want we deden het toch samen hé ... remember ;)
  Liefs Cje & C°

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik bewonder je moed Willem als ik nu kijk hoe ik aan het zagen en klagen was over die chemo pilletjes dat ik elke dag neem tja voel ik me wel beetje belachelijk :-)
  Ik hoop dat je toch nog wat zonder teveel pijn kan genieten van de dinges des leven :-) xxx Melissa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Melissa ik ken je helemaal niet maar je hoeft je helemaal niet belachelijk te vinden. Een vriendin van mij neemt ook chemopilletjes en ook dit brengt heel wat te weeg ! Ik vind dat je gerust eens mag zagen en klagen maar ook voor jou telt kop op en gaan ervoor net als Willem.
   Liefs Cje

   Verwijderen
 5. Amai sjoe, ook daar sparen ze je blijkbaar niet. Geduld is een mooie deugd, ook al staat je hoofd en gevoel er niet naar. Veel sterkte ! Ik denk aan je. Chantal xx

  BeantwoordenVerwijderen