maandag 28 november 2016

Hoi iedereen,

Vlug een update......

Vorige week was de week van de onderzoeken.....

Mijn T.E.E. afgelopen donderdag was ok, geen klonter in mijn hartkamers...... oef..... en viva de bloeibare valiuminspuiting......
maar de kans is groot dat ik in de toekomst preventief bloedverdunners zal moeten nemen voor de rest van mijn leven..... dat weten op 20 december bij mijne cardioloog....

Vrijdag was de dag van de collescopie, dat hebben dan ook weer eens meegemaakt, viel eigenlijk goed mee maar er was heel veel spanning, want als je dat nog nooit hebt laten doen, en dan die voorbereidingen.....  ook hier super dat het je iets ingespoten kreeg waardoor alles vlot verliep...  de verpleegster in het H. Hartziekenhuis in Lier was donderdag zo slim om mijn portacat niet af te koppelen maar hem in orde bracht om de dag erna in Leuven terug te laten gebruiken, weer een prik minder.....

Ze komen mij nog elke dag inspuiten met een bloedverdunner tot en met de 19de december....  veel blauwe plekjes op de onderbuik.......
binnenkort gaan we voor een paar dagen er en er tussenuit en dan moet Koen die spuitjes zetten.....

Vrijdag staat er nog een MR-scan in Leuven op het programma....

De week daarop krijg ik dinsdag een soort bakje rondgehangen waardoor mijn hart 24 uur zal worden nagekeken..... Volgende woensdag krijg ik dan mijn verdict in Leuven ivm alle laatste onderzoeken ivm mijn kanker......

Ben blij dat vorige week achter de rug is.......

Tot binnenkort,
en bedankt voor de talrijke reacties!

xx
Willem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten