donderdag 21 mei 2015

Hoi iedereen,

Weer een week verder, de rollercoaster staat echt niet stil.....

Koen komt vanavond terug van Bogata......  zal blij zijn dat hij terug is.....

Soms is een dag zinloos..... opstaan en hopen dat de dag vlug achter de rug is en slapen....

Ik heb het moeilijk...... alles (die burnout, dan de kanker....) komt té vlug na elkaar......

Positief denken lukt soms echt niet maar ik ben wel blij dat jullie mij steunen, dat doet echt goed, maar ik moet er weer door......

Zal blij zijn dat ik na de operatie terug naar huis kan gaan....

Ik kan me niet concentreren....

Dit is voorlopig alles

Groetjes,
Willem
xx


na regen komt zonneschijn?......bloemeke van de week met wat kleur
2 opmerkingen:

  1. We denken veel aan je! Ze zeggen dat ieder huisje zijn kruisje heeft, maar dat van jou is toch wel erg zwaar om dragen. En dan kunnen wij nog honderd keer zeggen alles komt goed en hou moed, maar je moet het maar doen, hé. Je hoeft niet altijd moedig en sterk te zijn, als het niet gaat, dan gaat het niet. Wees mild voor jezelf. (moeilijk zene!...;-))
    Veel virtuele knuffels vanuit de Haantjeslei. xx xx xx !!

    BeantwoordenVerwijderen