donderdag 7 mei 2015

Hoi blogvolgers,

De rollercoaster is weer vertrokken.....

Afgelopen maandag bij het tandenpoetsen ineens een implantaat dat er uit kwam......

Gisteren op gesprek geweest bij professor Herijgers in Leuven....... man wat was ik zenuwachtig........ dat wachten in een overvolle wachtzaal........ maar nadien viel er 100 kilo van mijn schouders......

Hij gaat proberen te opereren via de rechterkant tussen mijn ribben, maar er bestaat steeds een kans dat het een openhart-operatie kan worden...... hij gaat de klep herstellen, wat ook wil zeggen dat mijn hart ook een periode zal stil liggen......

Een nacht en een dag op de intensieve.......

Daarna stilletjesaan herstellen.....  gene zever.......

eerst nog naar de tandarts voor een foto van gans het gebit om te zien dat er nergens een infectie is....

Dan naar de kinésist voor buikademhalingsoefeningen....

Op woensdag 17 juni (start van de ramadan zag ik toevallig in mijn agenda) moet ik om 9 uur in Leuven staan, dan gaan ze nog een paar testen doen.....

Op donderdag 18 juni is de operatie er......

Aftellen.......

tot later
xxx
Willem1 opmerking:

  1. Anick Bonné7 mei 2015 om 15:43

    Ik duim!!! De datum staat in mijn gedachten en die dag,
    en de dagen erna zullen hier kaarsjes voor je branden. xxx

    BeantwoordenVerwijderen