vrijdag 3 april 2015

Hoi blogvolgers,

Vandaag weer een vervelend onderzoek achter de rug....

Ik dacht op een half uurtje buiten te zijn maar dat was niet het geval..... ik moest met zo'n wit "all-inclusive" bandje naar de dagkliniek.......  Daar kreeg zo'n hip schortje aan (zie foto) wachten.....  aanprikken portacat...... wachten....... daarna met bed naar de polykliniek gebracht voor het onderzoek.... zo'n onderzoek waar ze eerst je keel gevoelloos spuiten, daarna zo'n darm in de keel tot in de slokdarm..... gelukkig kreeg ik ook valium ingespoten...... Daarna de cardioloog gezien en hij vertelde dat het een serieuze lek is, dus volgende week vrijdag naar het UZA om te dotteren .... daar moet ik dan tot zaterdag blijven..... dan zal de operatie in Leuven gepland worden, zou van 1 week tot 10 dagen duren, misschien een openhart-operatie of een andere techniek, ik weet dat ik tijdens en na de operatie aan een beademhalingstoestel zal liggen dat zeker ook de volgende dag op intensieve..... oooohhhh wat zal ik blij zijn dat dat achter de rug zal zijn en kan beginnen revalideren.......

Dus nu verder afwachten...... aftellen....... het is zwaar, zeer zwaar, vanmorgen zat ik bijna wenend te wachten in het ziekenhuis, gelukkig zat Koen naast hij........

Nu nog enkele foto's en tot binnenkort!!!

xx
Willem


zicht vanuit het appartement


in de ziekenhuiskamer wachten......


en het bloemeke van de week!


2 opmerkingen: