vrijdag 29 augustus 2014

Hoi blogvolgers,

Weer even een korte update......

Niet veel verandering qua "nevenwerkingen"...... om een voorbeeld te geven : ik wil met mijn auto ergens naar toe, ik ga eerst naar toilet..... ik wacht op de lift, de liftdeur gaat open en .... jawel, moet weer naar toilet...... daarna met de lift naar beneden..... toch terug naar boven...... terug naar de lift, naar de auto, zit in de auto...... uitstappen terug naar boven met de lift om naar toilet te gaan.... zeer vermoeiend!...... zowel lichamelijk als mentaal........

Van de week nog een "ongelukje gehad" als ik van de fitness kwam...... not funny........

Mijn petekind Christian en mijn zus Lina zijn voor een week in Belgiƫ geweest....... was leuk maar ben wel beperkt in wat ik allemaal graag met hen had willen doen....

Dus alles proberen rustig aan te doen.....

Nu nog het bloemeke van de week toevoegen en tot binnenkort.....

xxx
Willem


1 opmerking: