donderdag 7 augustus 2014

Hallo blogvolgers,

Weer een week verder....

Koen zit deze week in Polen, morgen komt hij terug......

Hij heeft binnenkort anderhalve week verlof genomen...... volgende week donderdag, de 14 de heb ik vervelende onderzoeken te Leuven, ECHT niet leuk, de week daarop dinsdag een ct-scan en woensdag de 20 ste kennen we de uitslag.....  weer zeer spannend.... laatste tijd regelmatig terug bloed ..... da's geen goed voorteken, maar we kunnen zelf niks verder doen dan afwachten op het resultaat van de onderzoeken...... mentaal soms zeer zwaar...... de "neveneffecten" zijn nog steeds aanwezig..... vermoeiend.......

Enkele dagen geleden vernomen dat een zeer goede vriendin in mijn vriendenkring borstkanker heeft, kwaadaardig..... 41 jaar, man en 3 kinderen.... morgen vrijdag weet ze, na alle onderzoeken, wat de therapie zal zijn, maar...... het is geneesbaar!!!!!   KL..TE ZIEKTE !!!!!!!!!

Als jullie willen misschien morgen extra duimen voor haar en een kaarske aansteken op een goede diagnose en komende therapie??

Verder zit ik momenteel op een bouwwerf : ze zijn alle crepie van het gebouw aan het vervangen (veel geboor, stellingen,....) en ze zijn de atletiekpiste aan de andere kant van een nieuwe loopondergrond aan het voorzien (dus afschrapen bestaande ondergrond....... en daarna nieuwe leggen)....  zal blij zijn dat we een week of 8 verder zijn, dan is alles achter de rug en ziet onzen blok er weer nieuw uit.


Dat was het voor deze week......

En nu de bloemenmadam Karen terug is terug het bloemeke van de week......

Tot binnenkort
xxx
Willem


1 opmerking:

 1. Dat zijn lange dagen dan, hé...
  éEn lichtpunt; Koen neemt verlof.
  Dikke knuffel!
  x
  GA

  BeantwoordenVerwijderen