woensdag 12 maart 2014

Hoi blogvolgers,

Weer een weekje verder.....
De "nevenwerkingen" van de bestraling en chemo zijn duidelijk nog niet gedaan.....
Van de week ook weer zo'n spannend moment : ik ga een paar keer naar toilet voor ik naar den Delhaize in Boechout wil gaan.... net vertrokken (waarschijnlijk door de koude autozetel) terug naar huis naar toilet.... ik doe mijn boodschappen en wil naar mijn auto gaan..... ik MOET terug, dus naar toilet in den Delhaize...... maar was bezet..... even geklopt op de deur.... ik dacht dat het té laat ging zijn, had mijne "kakzak" (tas met vochtige doekjes, reserve broek en onderbroek,...) bij..... na 10 minuten komt er een oud madammeke uit de wc, gelukkig net geen ongeluk...... is soms erg spannend en mentaal belastend....
Verder zijn we maandag bij de notatis geweest en hebben ons droomappartement gekocht....  2de helft van april is de verhuis......
Koen is ondertussen terug beginnen werken en werkt verschillende dagen per week in zijnen bureau in Amsterdam.... weer even wennen......
Maandag heb ik een afspraak op de personeelsdienst bij de VDAB want lichamelijk kan ik zéker nog niet gaan werken in augustus...... we zullen zien wat we kunnen doen......

Hierbij 2 foto's : eerste : bloemeke van de week.... tweede foto : ik sta op een ochtend op, Koen is gaan werken en wat zie ik in de living tegen het venster?..... :) <3


Tot binnenkort en bedankt voor het lezen en meeleven

xxxxx
Willem1 opmerking: