maandag 31 maart 2014

Hallo blogvolgers,

Weer een week verder, en het was een vervelende week, veeeeel last van mijn darmen gehad..... soms zelfs niet mogelijk om rustig een verplaatsing te maken..... enige pluspunt : we zijn in het bezit van de sleutels van ons appartement, de schilders zijn vandaag begonnen en binnen 2 weken moeten ze klaar zijn, ik kijk er erg naar uit, zelfs naar de verhuis!  Koen zit nu terug in Hoofddorp voor het grote deel van de week....

Buiten mijn darmen is mijn maag de laatste dagen ook aan het tegenspartelen, misschien van de stressy-toestanden?
Ik probeer wat tot rust te komen wat niet gemakkelijk is....

That's it for now folks!

Groetjes
Willem

en natuurlijk heb bloemeke van de week.


1 opmerking:

  1. Hou het rustig, mateke!
    Het gaat GENIETEN worden!!!

    XOXOXOX

    Gaetan

    BeantwoordenVerwijderen