woensdag 19 februari 2014

Hallo blogvolgers,

Wat was het weer een spannende dag....... afspraak was om 10u20, dus om 7 uur opstaan, en..... om 11u35 was het aan ons.... en ...... GOED nieuws :) :) :)  de kanker is nog steeds weg, en de vlek die ze vorige keer zagen is nog kleiner geworden (wat goed en normaal is) en er zit zeker geen nieuwe tumor!!!
Dus even stoom afblazen...... ik dank iedereen uit de grond van mijn hart voor de kaarsjes en de duimen!!! Die steun heb ik ECHT nodig gehad....... dus nu binnen 6 maanden terug voor onderzoeken, die keer gene pet-ct scan maar andere onderzoeken.

Dus vanavond zal er champagne knallen!!!!

Nogmaals bedankt iedereen voor de steun!! :) :) :)

<3 <3 <3
Willem
xxx

en nog een bloemeke van zuid-Afrika om alles op te fleuren ;)


2 opmerkingen:

 1. Fantastisch nieuws, Willem!!
  Geniet van de bubbels ;-)
  xxx
  Greetje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Willem! :-)

  Wat ben ik blij voor jou, voor jullie allebei, uiteraard!!!
  Ik ben er nog steeds hoor, en lees je blog regelmatig. En ik heb voor je geduimd, vanzelfsprekend!!!
  Had even zelf wat uit te zweten, maar nu ben ik weer op dreef.

  Geweldige vakantiefoto's trouwens, en mooie bloemetjes alweer. :-)

  Geniet van de komende dagen hé, en relax.

  XOXOXOX

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen