woensdag 12 februari 2014

Hallo blogvolgers,

Het verlof zit er op, Zuid Afrika was weer heerlijk..... geen 'ongelukken' tegengekomen......wel mentaal en lichamelijk zeer vermoeiend...... steeds op alles proberen voor te bereiden..... alle scenario's van wat er fout zou kunnen lopen op reis spoken door je hoofd..... enkele keren voelde ik me niet al te best (waarschijnlijk van het vele eten : elke dag lunch en diner....).......gelukkig was Koen er dan...... op de foto's die volgen kan je zien dat ik kan genieten...... op andere momenten was het stressen (daar heb ik geen foto's van)........ volgende maandag terug een grote ct-scan...... heb in de afgelopen maanden ook regelmatig bloed bij mijn 'afkuiswerk' (misschien van teveel te gaan?) maar dat was in het verleden ook af en toe..... dus dat spookt ook voortdurend door mijn hoofd..... is het een nieuwe tumor of niet....... volgende week woensdag weet ik daar het antwoord op........ zal bang afwachten worden.........
Sinds vandaag ben ik ook aan het brillen, moet er nog aan gewoon worden....
Zo, that's all for now......

Tot binnenkort......

xxx
Willem1 opmerking:

  1. Willem met een bril; nu kan het toppunt van intelligente look helemaal niet meer stuk! ;-D
    AG x

    BeantwoordenVerwijderen