vrijdag 3 mei 2013

Hoi blogvolgers, weer een tijdje geleden......

Net terug van de huidarts........ moest dan nog eerst 20 minuten wachten eer het aan mij was...... super zenuwachtig en bang van de verdovingsprik die hij in mijn hand ging plaatsen ( mijn hand is nu eenmaal supergevoelig...) om daarna een biopsie te nemen van een stukje "verdachte" huid...... maar de kleur was veranderd sinds de laatste keer......en hij zei : ik ga daar geen biopsie van nemen want het zier er anders en beter uit dan vorige keer, gewoon in het oog houden........... OEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 200 kilo minder balast van de schouders.................was weer de hele week weer zo zenuwachtig......

en nu nog het bloemeke van de week, en ik wens iedereen een fantastisch weekend!!!!
xxxxxxxxxxx2 opmerkingen:

  1. Geweldig nieuws, Willem!!! En een hele opluchting, uiteraard! Blij blij blij...

    Dikke kus,

    Gaetan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel goed nieuws, Willem ! Ze kunnen een mens soms voor niets bang maken, ik spreek uit ervaring. Ik hoop met u mee dat de vlek op uw hand niets blijkt te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen