maandag 22 april 2013

Hoi blogvolgers,

Sommige mensen maken veel mee, anderen niet, ik behoor bij de eerste categorie....... gisteren nog met mijn Smartje met Koen naar Lommel gereden, heerlijk, autostrade,...... vandaag kom ik van Duffel en ineens doet mijn Smartje raar, raar geluid, begin iets raar te rieken, verbrand rubber......ik zet me aan de kant, op de parking van het Hoeveke,  en..... mijn linkerachterband volledig lek......gelukkig was er op 50 meter een bandencentrale!!!......... dus na 2 uurtjes wachten heb ik nu 2 nieuwe achterbanden...... Dan ga ik naar mijn moeder iets wegdoen en 2 meter voor haar deur sla ik mijn voet om..... voorlopig niks van pijn of zwelling..... heb een groot voorgevoel dat er vandaag een serieuze beschermengel op mijn schouder zat ;) xxx

2 opmerkingen:

  1. moh vent toch dan kan nu toch niet wat voor straffe kost is dat nu weer maar idd de engel is er steeds ;) kop op he lieverd komt wel goed ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sjoe, ge hebt in ieder geval geen saai leven ! Soigneer uwe voet hé. XXX Chantal

    BeantwoordenVerwijderen