woensdag 3 april 2013

Hoi blogvolgers,

Vandaag geen bloemetje van de week want Karen haren bloemenwinkel is dicht wegens een welverdiend verlof, heb via facebook al een virtueel bloemeke van Chrisje gekregen waarvoor dank (zeer attent zoals altijd ;) )
Deze week voelen we ons nog een bekke down : ik heb zon en warme nodig.... volgende week grote dag : ik word 50 en dat ga ik, een paar dagen later,  in beperkte kring vieren : vorig jaar dacht ik aan een mega-feestje in de Zuid-West te Lier waar Koen en ik bijna 7 jaar gelden trouwden, maar door de ontdekking van mijne kanker wil ik een kleiner feestje doen met mensen die het afgelopen jaar veel hebben betekend...... Heb in de week ook heel veel aan Peter W. moeten denken : gelukkig dat ik vandaag een beetje positief nieuws van hem mocht lezen...... Verder ben ik ook superblij dat Koen een serieuze stap op professioneel vlak gezet heeft en in september aan een welverdiend sabbatjaar kan beginnen.....
That's all for this week folks ;)
xxx

3 opmerkingen:

 1. een bekke down een bekke down komaan hé zeg met zoveel goed nieuws : een bloemeke gekregen, de zon heeft geschenen (tuttuttut ze heeft geschenen), je verjaardag in zicht (en zoals je weet begint het leven bij 50 (joehoe) en die beperkte kring dat zullen wel allemaal mega mensen zijn die die dag mega maken :), jou resultaten waren goed, een positief nieuwsje van Peter, Koen die gaat sabbateren ... wat wil je nog meer lieve schat ... en al je supporters die je graag zien stralen (hoe meoilijk het ook soms is - begrijp ik maar al te goed hoor) daarom stuur ik je nu al de warmte van mijn hart zodat je weet ... alles komt goed ;)
  Liefs Cje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Look @ the bright side Willem, de kleine dingetjes waar je je kan aan optrekken en energie uithalen. Wij staan achter je en zullen je begin mei zowel "condoleren" met je 50 lentes (grapje he) als opmonteren met ons gezelschap en leuke babbels ;-)

  Seize the day, my friend. Live and let live.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag is er ook een pak zon, geniet ervan jongen! Dat ga ik eveneens proberen.
  Magnifiek kaartje trouwens, dat deze week in de bus viel, Willem!!!

  XOXOXOX

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen