maandag 20 augustus 2012

super warm weer, beetje té warm voor mij.  Momenteel alles ok, maar weet dat ik volgende week maandag weer zo'n vervelende scanner moet ondergaan..... volgende week woensdag krijgen we dan de resultaten maar de professor heeft reeds gezegd dat de kans zeer groot is dat de kanker nog niet volledig weg zal zijn, misschien wel tegen december.... afwachten dus..... verlof in zicht en verstand af en toe op nul zetten... xxx

3 opmerkingen:

 1. Hoi Willem, hou de moed erin zou ik zeggen, groetjes van mij en Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey hey hey pfff niet alleen voor jou te warm Willem het is gewoon té warm en de té voor iets is nooit goed alleen bij t(e)-huis en tevree ;)
  Nu nog een vervelende(spannende) week :( - allez je verstaat me wel hé ;)
  Maar komaan hé Willem we slabakken niet hoor we blijven er voor gaan want zo zijn we toch efkes vallen maar ... dan weer opstaan en volle moed samen met ons allemaal verdergaan :) Je weet heel het peleton volgt je je bent NIET alleen. Dikke kus van ons allemaal ook voor Koentje :)
  Cje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is wel rechtuit hé, je professor. Ik vind dat knap: geen valse verwachtingen scheppen, maar wel vooruit kijken én vooruit gaan. En Koen vertelt mij dat jij er precies zo over denkt: groot gelijk Willem!

  Er wordt weer volop voor je geduimd, jongen!

  Dikke knuffel,

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen