maandag 27 augustus 2012

Hoi bloggers, ik ben nu aan het aftellen : sinds 9 uur vandaag mag ik niks eten, wel wat water drinken, dit tot na de scanner van 15u15..... de scanner neemt in totaal met de voorbereidingen een dikke 2 uur in beslag, zal blij zijn dat dat weer achter de rug is..... het is 2 maanden geleden dat ik naar Gasthuisberg was..... en dan overmorgen het tijdelijke resultaat..... duimen hé vrienden  en vriendinnekes XXX

3 opmerkingen:

 1. Big up Willem voor je moed en doorzetting!!
  Int ziekenhuis leerde ik, een viertal weken geleden, Bert kennen. Hij begon vol goede moed aan de chemo maar kreeg vorige week te horen dat het nix had uitgehaald. Zaterdag hebben we afscheid van mekaar moeten nemen. Zijn grootste wens? Naar huis kunnen gaan en daar afscheid nemen van het leven tesamen met zijn lieve vrouw en 3 honden en 3 katten. Ik zal mijn ziekenhuismaatje missen.
  Maar jij gaat er geraken daar ben ik zeker van!!
  Dikke knuf
  Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar mag je zeker van zijn, Willem, dat we duimen!!! Ik alvast!
  Tof dat An weer met je mee ging naar Leuven, dat moet ook nogal eens een lieve zijn ;-).
  Nu nog even afwachten, en hopen dat die cellen goed verschoten zijn van je kuur. Heb je daar zelf enig idee van? Kan je dat voelen?

  Dikke kussen,

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We duimen mee Willem! Take care, Stefan, Ann, Milan & Sarah

  BeantwoordenVerwijderen