dinsdag 13 mei 2014

Hallo vrienden en vriendinnekes van mijnen blog,

We zijn weer een week verder, "nevenwerkingen" nog steeds erg aanwezig, den enen dag wat meer dan den andere......
Koen zit sinds gisteren in Cape Town voor zijn werk, zal blij zijn dat hij vrijdag terug is......
De momenten dat ik alleen thuis ben geeft me ook de tijd om mijn gedachten wat los te laten en probeer wat te ontspannen maar da lukt niet altijd.

Om dit korte berichtje af te sluiten het bloemeke van de week en een foto van Koen, getrokken in november 2013 in Cape Town........ ik mis hem....... en ben zo dankbaar dat ik hem heb leren kennen, in juni zijn we 21 jaar samen...... man man man we worden oud, maar ik zie hem zo graag, soms moeilijk te beschrijven....

Tot binnenkort,
Willem
xxxGeen opmerkingen:

Een reactie posten