dinsdag 22 april 2014

Hoi blogvolgers,

Het was me een drukke week.... afgelopen donderdag de verhuis...... een paar dagen later nog maar een paar dozen om nog uit te laden..... supervermoeiende dagen achter de rug!  Mijn darmen moesten er ook aan gewoon worden.... soms is dat wel vloeken hoor..... maar ja, we zullen het er wel bij moeten nemen...... ik zie vanuit de living mensen fietsen en joggen op de vesten van Lier en besef dat ik zoiets niet meer kan...... misschien deze of volgende week eens terug naar de fitness (waar er steeds een toilet beschikbaar is) gaan om wat beweging te hebben.... er zouden terug wat kilokes af moeten....

Ik sluit af met het bloemeke van de week dat om de verhuisdag persoonlijk door Karen is afgegeven :)

Tot binnenkort
xxx
Willem


2 opmerkingen:

 1. Kan dat ook niet meer; joggen etc. (Kan nog wel wandelen...)
  P gaat misschien duiklessen volgen; dat is ook niet meer voor mij weggelegd.
  Als hij dan later gaat duiken, kan ik hoogstens van de kant meekijken...
  En ja; dat is oneerlijk!
  De ene keer kan ik dat beter relativeren dan de andere keer... Maar als 't goed weer is neem ik wraak; dan moeten "zij" gaan werken en zit ik even (ook weer niet te lang, verdraag ik niet meer) in mijn zeteltje in 't zonneke... Of dan ga ik eens een terrasje doen; op mijn eentje met de Libelle ofzo. Onnozel, maar soms helpt 't.
  Het blijft natuurlijk wel slikken... het zet je op een eilandje...
  Tijdens mijn eerste date met P had ik ook "last van mijn darmen" spetterpoep for no reason, dacht dat hij het aan mij zag toen ik van de wc kwam. Maar dat was niet zo. 'k Heb dat nu niet zo dikwijls maar toch... begrijp dat je er onzeker van wordt; kan op elk moment opkomen en dan moet een wc dichtbij zijn...
  Je moet altijd rekening houden "met" en kan niet meer onbezorgd zijn...
  Altijd; wat, als, dan,...
  Eigenlijk verdienen we een medaille omdat we evengoed doorzettingsvermogen laten zien zoals een sportman!
  XXX AG

  BeantwoordenVerwijderen