vrijdag 10 januari 2014

Hoi blogvolgers,

We zijn 2014!!

Ik wens aan iedereen een fantastisch en vnl een GEZOND 2014!!

Hoe gaat het verder met mij : ik ga nog steeds 3 x per week naar de fitness (start-to-run met ons Evy G. op de loopband) , ik ben ook door goed op mijn voeding te letten (dus niet teveel caloriekes en niet elken dag wijn ed) al een kilo of 2 à 3 verloren, dus dat zit vrij goed.  Zal ook nodig zijn want het volgende verlof nadert.....
De ene dag heb ik niet zoveel last van de "nevenwerkingen" de andere dag dan weer wel, bvb ik ga met Koen naar den Delhaize in Boechout, ik ga eerst voor alle veiligheid naar toilet, ik vertrek, koud zetels (dus even de zetelverwarming aan).... na 400 meter gereden te hebben terug naar huis want ik moest weer eens naar toilet, terug in de auto gestapt.... 3 x kunnen terugrijden, we hebben dan maar besloten om die dag niet meer naar den Delhaize te gaan..... op zo'n momenten zeg je : mannekes da hoeft echt ni zelle..... maar we gaan gewoon verder ......

Lichtpuntje in de toekomst : we kunnen waarschijnlijk in april verhuizen!  Aftellen....

Op 17-02-2014 terug de CT-scan..... weer bang afwachten, ik weet het, ik mag er nu nog niet aan denken maar doe dat af en toe wel en heb er geen goed gevoel bij.....  maar we zien wel......

En nu 2 bloemekes van de week : het eerste van mijn zusje en Lionel (gekregen met de kerst) en het tweede van bij Karen..;

tot binnenkort
Willem
xxGeen opmerkingen:

Een reactie posten