zaterdag 21 december 2013

Hoi blogvolgers,

Eerst het bloemeke van de week, goedgekeurd door ons Minou ;)

Verder gaat alles gewoon verder, nog steeds neveneffecten van de chemo en bestraling, maar geen ongelukken gehad!
Zelfs, en nu niet massaal beginnen te lachen, na meer dan anderhalf jaar durf (en kan ik) af en toe een windje laten ;) en daarvoor ben ik blij dat dat af en toe weer kan, zonder ongelukken, het is raar maar als ge iets niet meer kunt begint ge dat soms te missen....

Verder hebben we gisteren ons droomappartement gekocht waar we in de zomer zullen naar verhuizen, weer een droom die uitkomt, we blijven plannen en er in geloven, den enen dag wat beter dan den andere......

In ieder geval wens ik jullie nu al een zalig kerstfeest en een gezond (!) 2014

xxxxxxxx
Willem

1 opmerking:

 1. Gefeliciteerd, Willem en Koen, met de aankoop!!!
  Ik ben benieuwd hoe dat eruit zal zien!

  Ik snap het goed Willem, van dat windje! :-)
  En echt, het lijkt misschien te gemakkelijk gezegd, maar schaam je niet meer over eventuele ongelukjes hoor. Jij weet hoe ze komen, de mensen die echt belangrijk voor je zijn weten dat ook, en de rest denkt er maar van wat ze willen!
  Heb ik vroeger geleerd van mijn buurman, toenertijd mijn huisgenoot: door mijn dik gestalte was er kledij die ik niet durfde dragen (zoals een knal oranje broek). Hij is HIV+. Hij stelde mij de vraag: waarom draag je gewoon niet wat je wilt?! Wat moet er met je gebeuren opdat je dat wel zou durven? Moet je ook HIV+ zijn voor je al die oordelen van anderen onbelangrijk gaat vinden?
  Jij moet vooral genieten van je leven, jongen. Dat is de grootste les die je hele verhaal hier je heeft bijgebracht. Laat die domme oordelen van anderen ook maar mooi voor hun rekening!
  En wedden dat, wanneer je ze over je schouder gooit, en je dus geen stress meer hebt, de ongelukjes nog gaan verminderen ook?

  Ik wens jou evenzeer een prima gezondheid en veel plezier en genot in 2014. Doe vooral alles wat je graag wil doen! Go Do (cfr. Jonsi)!

  XOXOXOX

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen