dinsdag 22 oktober 2013

Hoi blogvolgers,

Het was weer een weekje met serieuze ups en downs!!

Eerst en vooral : het vorige bloemeke van de week staat nog zo mooi dat ik vandaag niet voor een ander boeket gegaan ben.

De afgelopen weken gingen de "bijwerkingen" wel, maar vrijdag weer een rampavond : we gaan met kennissen eten in een sterrenrestaurant..... op voorhand een paar keer naar toilet geweest..... na de amuzes ga ik terug naar toilet..... terug naar de tafel beneden, ik zat nog maar net en moest terug naar toilet..... maar op 1 meter van het toilet...... ik kon het niet meer ophouden ....... daar zit je dan...... ik ga jullie alle details besparen maar heb mezelf en de omgeving vrij proper kunnen achterlaten..... gelukkig had ik een tas mee met vochtige doekjes, reserve onderbroek en reserve broek....(na dit voorval uit de auto laten halen)  kwam dus van pas.....  Op dat moment dat je daar dan zit .... na wat gebeurde.... dan voel je je zo klein, da's niet in woorden uit te drukken........ totaal hulpeloos en vuil........ De rest van de avond verliep vrij goed, niemand heeft echt iets gemerkt......

Zondag dan naar een feestje bij vrienden (zotte bende) en heerlijk aan het gourmetten geweest, de gastvrouw had zelfs speciaal voor mij gestoomde bloemkooltjes gemaakt voor mijn darmen ( de schat).....  alles vrij goed verlopen maar bij het naar huis rijden toch even aan de kant moeten gaan staan met de auto om in de natuur nog eens naar toilet te gaan..... maar verliep prima, wel natuurlijk met de nodige spanning......

Vandaag , in de namiddag, terug naar Leuven geweest voor het spoelen van mijn portacat...... in de namiddag heb ik het minst last van de "nevenwerkingen" dus dakje van mijn Smartje open en een zalige rit (23°) van en naar Leuven gedaan.

Zo, dat was het dan weer..........

Ondertussen nog steeds geen slaappil genomen...... en ga nu sinds vorige week 3 x per week naar een fitness=center voor mijn start-to-run terug te beginnen......

Groetjes,
xxx


2 opmerkingen:

 1. Hoi Willem,
  ik lees je blog regelmatig, maar ik neem te weinig tijd om je iets terug te schrijven :(
  Toch knap van je dat je niet bij de pakken neer blijft zitten!
  Niet eenvoudig met die vervelende nevenwerkingen. Ik kan ervan meespreken, jarenlang wegens spastisch colon van wc naar wc en van bosje naar bosje gekrost. En ja, soms loopt het compleet mis en dan moet het waar het moet. Genant, maar zo menselijk.
  Hou je sterk!!
  dikke smak,
  Anne
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Willem!

  Knap hoor, je nieuwe inspanningen en pilvrije nachten!!!
  En heerlijk, hoe je van kleine dingen volop weet te genieten!

  Ik weet wel zeker dat de spanning je ook parten speelt, als ik je lastige wedervaren zo lees. Dus: overal goed op voorbereid zijn, over de schaamte heen stappen, en echt relaxen. Dat gaat misschien tijd kosten, maar maatje: je bent zo goed op weg :-)

  XOXOXOX

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen