maandag 12 augustus 2013

Hoi blogvolgers,

En ja hoor, het echte bloemetje van de week is er weer, ben blij dat Karen hare winkel weer open is...... verder alles een beetje raar en op een laag pitje..... was blij dat mijn zus, haar vriend en mijn petekind in België op bezoek waren...... maar zit met mijn gedachten op volgende week maandag.....terug de "grote scanner" en dan afwachten tot het verdict volgende week woensdag..... het valt heus niet mee, alle mogelijk gedachten gaan door mijn hoofd...... maar we "leven" dag na dag, dus afwachten...... probeer zoveel mogelijk te doen gedurende de dag zodat ik niet aan volgende week moet denken.... ben altijd nen optimist geweest maar da's soms moeilijk zelle........ ben wel superblij dat Koen binnenkort zijn sabbatjaar begint ( ik kan niet beschrijven hoe graag ik hem zie en hoeveel geduld hij voor mij heeft) en dat we binnenkort terug naar onze vrienden in het zuiden van Frankrijk gaan..... ik heb ECHT verlof, vakantie, nodig.....
bedankt voor mijnen blog te lezen en tot binnenkort, hopelijk met goed nieuws......
xxx
Willem

1 opmerking:

 1. Dag Willem!

  Prachtig bloemetje weer hé! Goed gemaakt én goed gekozen! :-)
  Ik ga hard voor je duimen maatje, zal er nu al mee beginnen. Zet jij het dan ondertussen zoveel mogelijk uit je hoofd, OK? Geniet van je lang weekend met Koen, en relax, relax, relax. Als het dan toch fout zou zitten, dan zijn dat zorgen voor woensdag, niet voor nu. Je gaat het toch niet eerder weten, en je kan er ook niet eerder iets aan doen. Dus eerst volop profiteren!!!

  Dikke kus!

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen