maandag 11 februari 2013

Hoi blog-volgers, vandaag echt een depri-dag.... Koen vond via internet de mogelijke bijwerking die er ruime tijd na de bestraling nog kunnen zijn ( via een univ in Groningen), ze klopten allemaal..... veel naar toilet moeten gaan, ik bespaar jullie de details, kindjes krijgen (niet dat ik er wil) gaat ook niet meer, intieme dingen zijn ook volledig veranderd ( 't is nimeer wat gewest is en "t zal nooit nimmer zijn gelijk dat was) ... gisteren voor mijn broer (die en abces heeft op zijn tanden) naar den apotheker geweest, daarnet terug geweest want den huisarts was terug geweest, tot buiten moeten aanschuiven bij de apotheek... hoop dat ik niks overgekregen heb van die wachtenden, want anders kunnen we vrijdag niet op verlof vertrekken, dus duimen graag!!!! Morgen moet ik naar Leuven voor het spoelen van de portacat.... niet met veel zin....... Het is blijkbaar zo'n dag dat alles tegensteekt.... ik kijk ECHT uit naar mijn verlof!........... xxx

6 opmerkingen:

 1. ik ga duimen , want als er iemand eens mag genieten zijn jullie het wel . om alles even opzij te kunnen zetten MOETEN jullie op verlof gaan .
  groetjes Paul & Carine brabusje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Willem!

  Wel blij dat die bijwerkingen blijkbaar niet abnormaal zijn; dat stelt toch wel wat gerust, hoop ik? Ruime tijd na de bestraling, hoelang is dat...? Zetten ze daar een tijdspanne op?

  Ik duim voor 200% dat jullie gezond op reis vertrekken, jongen!
  En: geniet ervan!!!

  Dus: kop op, nog een paar daagjes en jullie zijn WEG!


  Dikke kussen,

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Gaetan, ze zetten geen tijd op de bijwerkingen, zou voor de rest van mijn leven kunnen zijn... xxx

   Verwijderen
 3. heeeeeeeeeeeeeeeeeey lieverds !! ik duim voor U en uw ventje ze !
  Frans en Luc uit nijlen

  BeantwoordenVerwijderen