donderdag 25 oktober 2012

Hoi bloggers,
het was weer even geleden dat ik nog iets postte, vandaag dus een update.  Vandaag terug naar Leuven geweest voor het spoelen van mijn portacat (dat moet om de 2 maanden gebeuren) en dan zit je daar in een propvolle wachtzaal op oncologie te wachten...... en te wachten..... gans de film van afgelopen maanden komt dan weer terug....... was niet echt leuk...... de prik bij het spoelen deed meer pijn dan anders, was ook 2 maanden geleden, misschien vandaar..... vond het ook raar dat ik iemand mijn artikel in Leven aan het lezen was..... grappig eigenlijk.  Nadien nog even goeiendag gaan zeggen tegen superlieve Lieve (de maatschappelijk assistente van de dienst bestraling en oh zo fotogeniek ;) ), die ik dan toevallig op de gang zal op de bestralingsafdeling...... Ja, dan gaat er wel veel door je hoofd..... ze vond ook dat er wat kilootjes bij waren, waar net geen 91, eergisteren terug naar de diëtiste geweest..... en terug begonnen met start to run ...... werd tijd!  Volgende afspraak in Gasthuisberg is op 12/12/12, gekke datum hé ;) maar ik kijk daar nu echt niet naar uit want dan zijn het de ganse dag vervelende onderzoeken.... zo, nu zijn jullie terug een beetje op de hoogte hé xxx

1 opmerking:

  1. Inderdaad een gekke datum.. en ik hoop voor jou dat die dag vlot mag verlopen, ondanks de vervelende onderzoeken! Hoop dat je nadien goed nieuws krijgt! Ik duim in elk geval voor jou en ben in gedachten bij jou en Koen! Hou je goed Willem! Gogogo! xxx

    BeantwoordenVerwijderen