zaterdag 1 september 2012

Hoi iedereen, ben een beetje omver geblazen door alle positieve reacties...... mijnen euro is volgens mij nog niet volledig gevallen....... de chemo en bestraling doen nog wel hun werk....... doe soms een beetje teveel met als gevolg dat ik moe word...... morgen een dikke week naar het zuiden van Frankrijk....... naar onze vrienden in hunnen B&B...... weekje relaxen aan het zwembad...... ik kijk er echt naar uit...... vind het "raar" dat de kanker echt weg blijkt te zijn, net een "goed-nieuws-film"....... xxx

4 opmerkingen:

 1. Lieverds, geniet van de vakantie. De rust en het zonnetje zal jullie goed doen. Het is dik verdiend ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Willem is toch normaal man ook jij geeft ons nu een energieboost en ben er van overtuigd dat ALLE mensen die je volgden toch een beetje anders tegen het leven aankijken nu ! En natuurlijk hervallen we soms terug in ons oude patroon maar toch ... Neem nu alsjeblief niet te veel hooi op je vork en denk nu niet dat je ineens terug alles kan en mag hé .... 'take it easy' ;) en geef je lichaam en ziel nog steeds de nodige energie en zorg om verder te helen ! Het is niet niks hé vriend al wat de laatste maanden op je af gekomen is dus ... Ik hoop dat Koen af en toe mee op het rempedaal duwt :) maar daar twijfel ik niet aan.
  En nu verstand op nul, blik op oneindig en genieten van 'la douce France' en eerlijk gezegd daar ben ik nu een héél klein beetje jaloers op een ietsie bietsie maar hoor (alleen op de vakantie hé niet verkeerd verstaan).
  Dus aller aller liefste Willem en Koen geniet tenvolle van je meer dan verdiende vakantie, van de zon en al het lekkers maar vooral van mekaar.
  Dikke dikke zoenen van de meest blije mensen voor de nog meer blijere mensen.
  Cje
  ... en nu ... tot gauw hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Willem (als een god) in Frankrijk!!!


  ...zegt de Koen: We zitten buiten nu met een glasje rode wijn :)

  Ik: Ik zou een vlieg willen zijn, en jullie zien genieten!
  Dat Willem daar maar eens een foto van op zijn blog zet!

  Doen hoor!!! En genieten met volle teugen, uiteraard!


  XOXOXOX


  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen