dinsdag 10 juli 2012

Hoi iedereen, tot mijn verbazing zie ik dat er dagelijks nog velen een kijkje nemen op mijnen blog, dank daarvoor, doet me deugd!  Ik probeer wat meer te rusten en dagelijks merk ik wel dat ik beetje bij beetje wat meer energie begin te krijgen......  Stilletjesaan een kort verlof plannen....... XXX

6 opmerkingen:

 1. Dat moeten jullie zeker doen!
  Met twee bijtanken, dat hebben jullie verdiend!!!
  Ik bewoner de manier hoe jullie hier mee omgegaan zijn. En die positiviteit zal het genezingsproces zeker ten goede komen!
  Dikke knuffel
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello hello tuurlijk kijken we nog altijd op je blog, je dacht toch niet dat het nu gedaan was ;) nee, nee Willem zo makkelijk raak je van ons niet vanaf :)
  Ik (wij) vinden het super dat jullie een beetje verlof plannen, het zal jullie meer dan deugd doen ! Vraagje hierrond ... hebben jullie misschien een valiezendrager nodig ? Ik zou dit met alle plezier voor jullie willen doen zodat jullie je wat meer kunnen toespitsen op de vakantie zelf :)
  ... dikke kussen en G E N I E T er tenvolle van !
  Cje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed te horen dat je je beetje bij beetje beter voelt, Willem! Koen zei het ook al tegen me, dus je straalt het uit! En wat is er dan fijner dan een vakantie plannen... Geniet ervan jongen, dikke kus,

  Gaetan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jou blog is een app. Op onze phone en we volgen overal. Elke dag wordt terug beetje bij beetje een roze kleur en wat wil je meer dan dit te belonen met een vakantie! Laat jullie samen extra verwennen wat jullie hebben dit nu wel verdiend samen! Enjoy my friends! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig nieuws sjoe ! Tijd op te boeken én te genieten !! Chantal xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hilde uit Kontich11 juli 2012 om 21:05

  Hallo Willem,
  Ongelooflijk, je bent meteen begonnen aan een vakantieplanning en de laatste chemo en bestraling heb je achter de rug al...! Ik was even zelf uit circulatie door vakantie in juni aan zee met de kleinkinderen en andere besognes maar ik heb vandaag op de Vlaamse feestdag mijn schade op vele vlakken wat ingehaald, waaronder nog eens gaan kijken op je blog. Ben bijgelezen en terug mee met je verhaal ..Ik wens je elke dag méér energie en een aangename vakantie, wellicht richting zon om volledig terug op adem te komen samen, blik op oneindig, met een glimlach tot achter de oren...Het zal deugd doen, daar twijfel ik niet aan..Ciao , Hilde

  BeantwoordenVerwijderen